2η Ημερίδα με θέμα: «Συστήματα παρακολούθησης των χωροκατακτητικών κουνουπιών».

Στο πλαίσιο του Έργου “Development & demonstration of management plans against -the climate change enhanced- invasive mosquitoes in S. Europe (LIFE12 ENV/GR/000466-LIFE CONOPS)” διοργανώνεται η 2η Ημερίδα με θέμα: «Συστήματα παρακολούθησης των χωροκατακτητικών κουνουπιών».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 στη Μπολόνια της Ιταλίας, υπό την αιγίδα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Emilia-Romagna.

Αντικείμενο της Ημερίδας είναι η παρουσίαση την Δράσεων του Έργου στους εμπλεκόμενους φορείς, εστιάζοντας σε κρίσιμα ζητήματα τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και διευκρίνησης τόσο σε Εθνικό όσο και σε Διεθνές Επίπεδο.

Στη Ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από το Τμήμα Προστασίας του Περιβάλλοντος της Περιφέρειας της Μπολόνια, το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης Διαβιβαστών (National Centre for Monitoring of Vectors) στο Wageningen, το Ινστιτούτο ‘Istituto Zooprofilattico Sper. delle Venezie’ (IZSVe), το l’Osservatorio nazionale ambiente e legalità di Legambiente, το Ινστιτούτο ‘L’Istituto per le Piante da Legno e l’Ambiente’ (IPLA S.p.A.), τον ιταλικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό RAI TG1, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Ρώμης και το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Share.